Albertslund Terror Korps

ATK er kendt for hård hardcore gabba tekno, dubstep, sære samples, hagekors og ordet HVAD. Og for et billede af en skruetrækker og teksten ”dræb din lokale pusher.” ATK er to drenge med en eller anden etnisk baggrund (som man siger), altid ens klædt, ens frisure, ens overskæg. De elsker aliens, penge med ild i og royale babyer, hvis hoveder eksploderer.

Jeg hørte, at de havde spillet til et shows på Stengade 30 til en gabba/hardcore-aften, hvor deres visuals blandt andet havde været de to drenge i deres ens dragter, der snavede med hinanden. Til stor jubel fra publikum, der hovedsageligt bestod af brider med hvide t-shirts, gappa-joggingbukser og guldkæder.

Jeg tog kontakt til ATK, der fortalte, at kysset havde været et mislykket forsøg på at provokere. Til gengæld havde de nær fået på munden pga. hagekorsene. Jeg tænkte: ”aliens, vold mod pushere, indvandrerdrenge, der snaver, overskæg, svastika – det er perfekt til Queer Power!” Så jeg spurgte om, de ville lave noget til os. Ham, jeg snakkede med, sagde, at ATK altså ikke var et bøsseband. ”Altså, når man skal se ATK, skal man bare forvente vold, og så nogen gange kan man blive positivt overrasket, forstår du? Men jeg kan da godt lave noget til jer.”

Find ATK på www.sygnok.tk