Begynders guide til bøssesex

Er du mand nok til at tage den i røven? Snyd ikke dig selv for en hel verden af nydelse og oplevelser! Glem ikke dit røvhul, bare fordi du ikke kan se det!

fucking pigs

Her følger en række råd til dig, som er nybegynder. Rådene følger dig helt hen til et analt samleje, men du behøver selvfølgelig ikke gå hele vejen. Du kan også nøjes med at få finger, din egen eller en andens. Og hvis du bare synes, andre mænd er ulækre, kan du jo også pænt spørge en pige, om hun kunne have lyst til at give dig finger eller noget. Du har måske selv prøvet at give en pige finger på et tidspunkt.

I alle tilfælde er der stor chance for, at dit sexliv kan blive bedre og mere interessant, hvis du læser og afprøver nogle af de følgende råd. Samtidig giver det dig et indblik i det, der trods alt er den helt basale forskel på ‘bøsser og mænd’ og kernen i både homoseksualitet og homofobi: at nogle mænd boller i røven og andre ikke gør.

http://www.dailymotion.com/video/x5ymr_new-kids-on-the-block-step-by-step_music

Step by step – uh baby!
1. Du skal stole på din partner og du skal slappe af sammen med ham. Hvis du ikke slapper af, kommer det helt sikkert til at gøre ondt, når I skal bolle. I skal tale sammen og lytte til hinanden og acceptere hinandens grænser. Man bryder ikke et tabu eller giver hinanden en god seksuel oplevelse ved at sige: ‘ok, jeg tæller til tre og så stikker jeg den lynhurtigt ind, er du klar? En…to…’

2. Endetarmen er lavet til at presse lort ud, og derfor vil den automatisk gøre modstand, når man prøver at putte noget op i den. Derfor er det vigtigt, at man forbereder den på det. Det kan være en god ide at massere åbningen lidt først og give finger, inden man stikker pikken ind. I det hele taget kan det være en god ide at eksperimentere lidt på egen hånd først ved at give sig selv finger, mens man onanerer. At endetarmen kan sprænge er en myte. Medmindre man bruger vold, tager man ikke skade af at blive bollet i røven, men er man uerfaren kan det være ubehageligt i begyndelsen. Ligesom det i øvrigt kan være for mange piger, når de er uerfarne.

mads having sex analogously

3. Når man leger med røven, bruger man glidecreme. Smør rigeligt glidecreme på pikken, udenpå kondomet og ikke indeni, så det glider af, og lige indenfor røvhullet. Brug rigtig glidecreme, som kan købes på apoteket eller i sex-shops. Vaseline og andre oliebaserede produkter opløser kondomet, så cremen skal være vand- eller silikonebaseret. Husk at analsex er den absolut farligste form for sex, hvad hiv-smitte angår, fordi der er så mange bittesmå blodårer i tarmvæggene, som der kan gå hul på. De to vigtigste råd er: brug altid kondom og glidecreme, når I boller og undgå sæd i munden. For mere info se www.stopaids.dk. Hvis man bare giver finger, kan man også bruge masser af spyt.

4. Mange tænker på, at det er ulækkert, fordi der er lort i røven. En gang i mellem kan det blive lidt griset, men det kan faktisk undgås. Man bruger jo kondom, og derudover skal man bare sørge for at være hygiejnisk. Gå på toilettet, inden du har sex, så du har tømt dig, og så du ikke skal skide midt i det hele. Tag evt. et bad og vask dig grundigt bagefter. Og tør dig med noget papir, efter du er blevet kneppet. Du er sansynligvis fuld af glidecreme alligevel. Hvis man er helt hysterisk, kan man lave et lavement (tarmskylning) før sex. Men som regel er det nok med almindelig hygiejne for at undgå at få lort på pikken. Og lagnet. Og dynen. Og hænderne.

5. Den bedste stilling, når man er nybegynder, er at ligge i ske, så begge ligger på siden på sengen. På den måde kan den passive (modtagende) part (engelsk: bottom) lægge hånden på den andens røv og styre tempoet. I mange andre stillinger (fx doggystyle) kan det være svært for den passive at have kontrol. Det kan desuden være svært for den aktive (engelsk: top), hvis han er uerfaren at finde hullet, og så kan den passive i denne stilling let føre pikken.

batman

6. Når I nu ligger der, er det vigtigt, at den aktive er meget opmærksom, for at det ikke skal gøre ondt. Lad den passive styre. Prøv 15 sekunders-tricket. Man sætter pikken eller en finger mod røvhullet og trykker meget forsigtigt i 15 sekunder, inden man forsøger at trænge længere ind. Det får musklerne til at slappe af og så bliver det lettere at trænge ind.

7. Det er altafgørende, at den passive part er afslappet, ellers lykkes det ikke. Nyd hinanden, grin sammen og tal sammen. Hav et langt forspil. Det er rart at blive slikket i røven, inden man bliver bollet og man skal heller ikke være bange for at være røvslikker.

8. Når din partner er trængt ind i dig, er det normalt, at det gør lidt ondt det første minuts tid, og så bliver det fedt! Det er den passive, der bestemmer farten, og som må sige, hvis samlejet skal afbrydes, eller hvis der skal holdes pause. De første gange, man prøver at blive bollet, kan det godt føles lidt mærkeligt. Man bliver konfronteret med en oplevelse, som går imod den maskulinitet, man ellers er vant til at identificere sig med, samtidig med at man har en massiv og anderledes sansemæssig oplevelse, og selv om det ikke gør ondt, kan det stadig føles ubehageligt de første gange. Det er vigtigt at huske, at det kan tage lidt tid at vænne sig til det, og at man giver det mere end en chance. Der er mange blokeringer, der skal overvindes både fysiske i muskulaturen og sociale/psykiske i forbindelse med kønsrollemønstrene. Det er vigtigt at tænke på, at også heterofyre og deres kærester kan få meget ud af at eksperimentere med disse ting.

som

9. Når I så er kommet igang og det ikke gør ondt og ikke føles mærkeligt, så kan I skifte stilling på alle mulige måder og for alvor prøve jer frem. Som med sex i det hele taget er det vigtigt at lytte til hinanden og være opmærksom og ikke mindst at nyde det. Analsex mellem mænd er måske en af de mest tabuiserede sexuelle praksisser, og det kan selvfølgelig være svært at vænne sig af med at tænke på under akten. Men lad være med at undertrykke tanken. Mærk i stedet efter og nyd oplevelsen. Så vil du lige så stille opdage, at de tager fejl, og at bøsserne har fattet noget, de fleste andre går glip af.

God fornøjelse
Queer Jihad
Queer-imperialistisk initiativ

Husk sikker sex: www.stopaids.dk