kontakt

Kontakt?
Vores email blev hacket for noget tid siden. Det er derfor, hvis vi ikke har svaret. Skriv til os på

info@queerjihad.dk

kasser
Her kan du se, hvor meget queer, vi har brugt i Queer Jihad.

Konkurrence?
Det er tid til at sidde og tegne eller klippe-klistre. Så frem med papir og tuscher og blade og sakse og limstift. Og hvis det bliver flot, så mailer du det lige til os - hvis vi kan lide det, kommer det med på vores hjemmeside, og du vinder en gratis tee-shirt, som du kan blære dig med overfor dine veninder. Vi oploader vores hjemmeside cirka en gang hvert fjerde år.

Hvis du sender en fed tekst, vil vi også gerne putte den på. Så vinder du æren. Og hvis du opfører dig som en heterosexistisk narrøv, så vinder du bræk og lort, og alle andre vinder guld og diamanter, mens der drysser en regn af barberblade med aids-blod ned over dig og dine øjne falder ud. Queer Jihad deler præmier ud hver fredag nat i indre by.

distro

Zines og distro?
Der var engang, hvor Queer Jihad havde en kæmpe queer distro, men det har vi ikke mere. Men hvis du er hurtig og heldig, kan du kigge i Modkrafts butik modkraft.dk eller hos Internationalt Forum, Griffenfeldtsgade 41 på Nørrebro. Der er noget restsalg af det, der er tilbage. Først til kølle, får først knaldet-princippet. Og så har du mulighed for at shoppe over nettet her: http://hallongrottan.myshopify.com/collections/fanzines

distro

Copyright?
Alt materiale på den her side må reproduceres, så længe det ikke sker i en homofobisk eller heterosexistisk sammenhæng eller i kommercielle sammenhænge (herunder magasiner og aviser). Og du skal skrive kilden. Ok? Hvis du vil bruge noget herfra og er i tvivl, om det er okay, så skriv og spørg. Journalister og folk, der vil offentliggøre noget af det, skal altid spørge. (bare rolig, vi siger sikkert ja)

Tak?
Til alle queers!! Tak til alle, der gik forud og tog farlige skridt før os, og til dem, der tager tråden op efter os. Og tak til alle, hvis facebook og myspace-profiler, vi har scoret billeder fra.

Og til Walter Crasshole for en sprød hjemmeside. (skriv til ham på webmaster@nuclearfamily.de - du skal skrive på engelsk, for han kan ikke forstå dansk)

Ansvar?
Queer Jihad har ikke noget ansvar for noget. Queer Jihad tager ikke ansvar for, hvordan andre mennesker bruger de informationer, de får på den her side. Queer Jihad kan ikke holdes ansvarlig for ulovligheder begået af folk, der har været inde på den her side. Kønssygdomme, børn, bøder, trusler og tæv, som du får, fordi du har ladet dig inspirere af vores side, skal du ikke sende til os. På forhånd tak.