Mange mænd betragter deres røvhul som helligt (‘det er lukket med syv segl,’ var der en, der sagde til mig den anden dag) og det på trods af den sekularisering, der er foregået og som ikke mindst har haft indflydelse på det seksuelle. Det er som om, det er tabu at få noget op i røven, især hvis man er en mand. Mange mænd snyder sig selv for nogle fantastiske oplevelser, når de nægter alt og alle adgang til deres røvhul. Meget homofobi hænger i øvrigt netop sammen med skrækken for anal penetration.

Free pass

‘Det er ulækkert,’ siger mange mænd. Men det er ikke ulækkert. Det er lækkert. Og der er da også mange, der gerne vil plage deres pigekærester om lov til lidt sport i 2’eren. Så er det vel kun rimeligt, at man selv prøver det, så man ved, hvad det handler om, udover at det er stramt på pikken. Og man har faktisk en erogen zone i røven, ligesom på pikken og ligesom kvindens klitoris. Derfor er det dejligt at blive bollet i røven! Hvis man ellers tør overgive sig og give slip på indoktrinerede kønsroller og samfundsbestemt analforskrækkelse.

Der er egentligt primært ét argument for, at man bør prøve at lege lidt med røven: nemlig at det kan være kilden til enormt meget nydelse og langt bedre sex, også for heteroer. Mange har fortalt mig, at der har åbnet sig en helt ny verden for dem, efter at de har taget deres røvhul med ind i deres sexliv. I stedet for at glemme det, bare fordi de ikke kan se det. Og ikke så få af mine heterovenner er kommet og har takket mig, fordi jeg har overtalt dem til at give sig selv finger, mens de onanerer. Nu beder de deres kærester om at give dem finger, når de boller. En enkelt har endda købt en strap-on til sin kæreste.

Jeg kan forestille mig den heteroseksuelle, mandlige læser sige: ‘Jeg har ikke noget mod homoer, og det må de selvom, og jeg synes ikke, det er ulækkert. Jeg har bare ikke lyst. Mit sexliv fungerer fint uden mit røvhul.’ Til dig vil jeg sige: du har ikke prøvet det! Du er vokset op i et homofobisk samfund, hvor røvhullet er tabu, hvor analsex er tabu og hvor bøsser er tabu. Selvfølgelig har du aldrig tænkt på det før. Men tænk på det nu!

Det er ligesom, da du var lille og I fik medister til aftensmad. Du skal smage det først, og så kan du sige, om du kan lide det eller ej. Alt andet ville jo være hykleri og bangebukseri. Og du er jo ikke nogen tøsedreng, vel?! Så, er du mand nok til at tage den i røven?

Prøv jer frem, drenge, eller gå til begynders guide til bøssesex  

I skal ikke være bange! I skal bolle i røven!