Her blir Landsforeningen for Bøsser og Lesbiske (LBL) Hængt ud af Queer Jihad

I oktober 2006 startede vi et separatistisk selvforsvarshold for bøsser og biseksuelle mænd i Ungdomshuset på Jagtvej. To måneder senere var huset under enormt pres fra myndighederne og var langsomt ved at blive forvandlet til et fort, der skulle kunne modstå pansernes rydningsforsøg. Det betød, at mange mennesker, der ikke var vant til at komme i huset, var bange for at blive fanget i en eventuel rydning og derfor holdt sig fra huset. Det gik udover fremmødet til vores træning.

bash back

skrev jeg en mail til LBL, som jeg er medlem af og betaler kontingent til, og bad dem om hjælp til at finde et andet sted at træne. Den slags er nemlig rimeligt let, hvis man har en etableret forening med et relativt højt medlemstal og umuligt, hvis man er alene. Min ven og jeg tilbød at undervise gratis en eller to gange om ugen i effektivt selvforsvar og håndtering af trusler og voldelige situationer. LBL skulle bare finde lokaler.

Vi skrev frem og tilbage, og de lovede at finde et sted hurtigst muligt. Et halvt år senere havde jeg stadig ikke hørt fra dem og skrev og rykkede dem. De undskyldte og lovede at finde lokalerne med det samme. Nu er der gået endnu et halvt år, og LBL kan tage deres lokaler og stikke dem op i røven. Vi har fundet et andet sted.

Medlemmer af LBLs hate crime gruppe turde ikke opfordre til selvtægt, da det er ulovligt. Ligesom de på det kraftigste råder folk til ikke at forsvare sig selv, hvis de bliver angrebet. LBL prøver at få politikere til at lave love, der beskytter homoseksuelle, og på at få pansere til at registrere hate crimes. Politikere og pansere er ligeglade med os. Og sammen med LBL sylter de ethvert progressivt forsøg på at bekæmpe homofobi med direkte aktion og autonomi.

Jeg nægter at blive fastholdt i et klicheramt billede af, at bøsser ikke kan forsvare sig selv og heller ikke må. Jeg er værd at forsvare, og nu hvor jeg har lært at slå fra mig, har jeg tænkt mig at lære det videre til mine queer søstre og brødre. Så mens I sidder der i jeres jakkesæt og snakker, går vi på gaden med hinanden i hånden og tager gaden tilbage.

LBL har skiftet navn til LGBT Danmark: http://www.lbl.dk/