heteromaend er skyld i alt

Queer Jihad stod bag en undersøgelse, der skulle kortlægge, hvor nogle af verdens problemer kommer fra. Meget tyder på, at langt de fleste problemer i verden skyldes heteroseksuelle mænd.

het
Når der er nogen, der opfører sig som kæmpe idioter, er det altid heteroseksuelle mænd. Prøv at lægge mærke til det.

Alt fra hustruvold, værtshusslagsmål, skrald i grøften langs motorvejen, grim arkitektur, forurening, dårlig musik, narkokriminalitet, hate crimes, våbenhandel og religion, til kapitalisme, fascisme og krig skyldes heteroseksuelle mænd.

het 2
Verdens ledere er næsten alle sammen heteroseksuelle mænd. Hvordan synes I selv, det går?

Hvis man ser på både lokalsamfund, det nationale samfund og verdenssamfundet kan det faktisk være svært at finde problemer, som ikke kan føres tilbage til heteromænd.

het
Steder rundt omkring i verden, hvor der er problemer nok i forvejen, synes mange heteroseksuelle mænd, det er svedigt at lave lidt flere problemer. Klart nok! Hvis der er noget, der løser et fattigdomsproblem, er det da at starte en bandekrig. Not!

Hvor tit ser du fx andre end heteromænd smide affald på gaden? Hvor tit hører du om voldtægter begået af andre end heteromænd? Kan du komme i tanke om en krigsførende nation, som ikke har en heteromand som leder? Hvor mange af dine pushere er heteromænd? Pansere, bander og bankchefer er alle sammen typiske mandearbejdspladser. Fortsæt selv...

het 4
Man troede, man skulle hygge med fodbold og sodavand, men så kom heteromændene…

De fleste mennesker, som ikke er heteromænd, kan faktisk finde ud af at opføre sig pænt, høfligt og ofte ligefrem kærligt. Hvis ikke de udviser direkte hensynsfuld og konstruktiv opførsel, holder de sig som regel for sig selv.

het
Taliban – sprød tøjstil - dårlig heteromandestil.

Hvis mennesker, som ikke er heteromænd, fx kvinder, bøsser og transer, er skyld i ballade som fx involvering i narko eller vold, skyldes det som regel private frustrationer skabt gennem (tvungen) omgang med heteromænd.


Bander – når heteroseksuelle mænd er mest irriterende.

Det er naturligvis vigtigt at påpege, at selvom alle problemer skyldes heteromænd, er ikke alle heteromænd problematiske. Der findes også ind i mellem de mange rådne æbler nogle perler, som er værd at samle op. Men vi finder dog her (endnu) et argument for, at magten måske ikke kun skal ligge på de heteroseksuelle mænds hænder.


93% af de indsatte i de danske fængsler er mænd.


97% af voldsdømte i Danmark er mænd.


90% af det danske ”forsvar” er mænd. Og de har gang i nogle rigtigt fede projekter. NOT!

Og så videre…

 

Bliv klog!
http://www.youtube.com/watch?v=DrPrpNTRG5s