Kaffe

(Denne tekst er skrevet af en af Queer Jihads anonyme venner)
Jeg mødte en fyr på Østerport Station, hvor vi ventede på S-toget. Vi kiggede efter hinanden, og han fulgte efter mig ind i toget. Han satte sig overfor mig og gloede mig lige ind i ansigtet. Pludselig lænede han sig frem og gav mig sit telefonnummer. Han hed Lars. Nogle dage senere ringede jeg til ham. Vi aftalte, at jeg skulle komme ind til ham samme dag. Jeg ringede på døren og han åbnede, og der stod vi så foran hinanden. ”Det bliver vildt det her,” tænkte jeg.

Vi havde super sex flere gange, rigtigt perverst, men med tiden gled vi fra hinanden.

Nogle år senere sad jeg en aften og surfede rundt på nettet. Jeg kiggede efter fyre, der var til sex lidt udover det almindelige. Jeg begyndte at skrive med en fyr, der beskrev sig selv som pervers. Vi skrev sammen et stykke tid, men det var som om, der var noget bekendt ved ham. Det var fandeme Lars! Vi blev begge glade, da det gik op for os, og vi udvekslede numre.

Vi aftalte, at vi skulle mødes nogle dage senere, og nu skulle der være fest. Vi lovede hinanden at fylde kondomer med pis. Så fra aftenen før og frem til næste formiddag, hvor Lars skulle komme, pissede jeg i kondomer. Jeg bandt omhyggeligt knude på hver enkelt. Samme morgen ringede vi sammen. Jeg spurgte, om han var frisk på lidt ekstra lir. Jeg ville lave kaffe af pis. Det syntes han var en god ide. Så jeg gik ud og pissede i en gryde.

Så kom Lars. Vi var så glade for at se hinanden, at vi straks kyssede dybt og længe.

Ude i køkkenet ville Lars hjælpe med at lave kaffe. Han så bare så maskulin ud, som han stod der og pissede ned i gryden. Vores pis blev blandet. Jeg satte gryden over, og et øjeblik kogte den. Så hældte jeg vores pis udover kaffebønnerne. Vi grinede og var spændte på, hvordan det ville smage. Jeg skænkede en kop til os hver. Vi kiggede på hinanden og tog en tår. Kaffe smagte det ikke ligefrem af. Kaffesmagen blev fuldstændig overdøvet af pis. Mens vi drak vores kaffe, snakkede vi lidt om den gang.

Så viste jeg Lars alle de kondomer, jeg havde fyldt. Jeg havde lagt dem i en balje. Han tog også sine pisfyldte kondomer frem og lagde dem op i baljen og blandede dem godt rundt. Så tog vi baljen med ind i sengen.

Lars lagde mig på ryggen og lagde sig ovenpå mig. Så tog han et af kondomerne op af baljen og stak den ene ende ind i munden på mig. Den anden ende tog han i munden. Vi bed hver et lille hul i kondomet og begyndte at drikke. Der lå vi så igen og lappede pis i os fra hver sin ende af kondomerne. Der gik i hvert fald over en time, inden vi havde tømt alle kondomerne for pis. Tanken om, at vores pis nu var blandet inden i os, gjorde os begge rigtigt glade.

Jeg lagde mig i Lars’ arme, og vi lå og snakkede. Han spurgte, om vi ikke skulle trække vejret gennem hinanden. Jeg spurgte hvordan. Han forklarede, at han ville sætte sin mund på min og holde mig for næsen, og så kunne jeg trække vejret gennem ham. Så satte han sin mund mod min og holdt mig for næsen. Det føltes dejligt, at ligge der og trække vejret gennem Lars. Lidt efter byttede vi. Det var som om, vi smeltede sammen og blev ét med hinanden. Det var så rart at være sammen igen.

Lars spurgte, om jeg var til bræk. Jeg blev lidt forskrækket, for jeg havde aldrig prøvet det. Tanken om at gøre noget så intimt med ham, gjorde mig vild indeni. Nogle gange når jeg går på gaden, kan jeg godt få øje på en fyr, hvor jeg tænker: ”ham der, ham kan jeg tage alt fra!” Sådan havde jeg det med Lars, så jeg sagde, at jeg gerne ville med ham.

Denne gang var det Lars, der lagde sig på ryggen og mig ovenpå ham. Så stoppede han forsigtigt en finger i halsen på mig. Jeg kunne mærke, at det vendte sig nede i min mave. Jeg fik våde øjne og brækfornemmelser. Pludselig kunne jeg mærke, at det kom. Lars var meget opmærksom. Han havde prøvet det før. Og lige da jeg brækkede mig, satte han sin mund til min, så jeg brækkede mig ind i hans mund. Og så drak han det! Jeg havde aldrig fantaseret om bræk før, men følelsen var så intens, at jeg aldrig kan glemme det. Lidt efter rullede vi rundt på sengen, så jeg lå nederst. Vi kiggede hinanden i øjnene. Nu var det min tur til at tage imod. Så stak Lars en finger i halsen på sig selv, mens jeg åbnede munden. Og så brækkede han sig tilbage i munden på mig, og så drak jeg også hans bræk. Vi var begge to i den syvende himmel.

Inden vi mødtes, havde vi snakket om, at vi skulle prøve lade være med at gå på toilettet. Vi havde prøvet lidt med lort før. Det lykkedes, så vi var begge to godt fyldte.

Hver gang vi havde været sammen, havde jeg været passiv, så jeg lagde mig på ryggen, og Lars kørte sin pik op i røven på mig, og kneppede mig, så hans pik blev fuld af lort. På et tidspunkt hev han den ud og jog sin brune pik lige ned i kæften på mig. Jeg skulle slikke den ren. Det tændte ham, og det tændte også mig at gøre det. Så lagde hans sig oven på mig og kyssede mig.

Lars rejste sig op, vendte røven til og satte sig på mit hoved, så jeg kunne slikke hans beskidte røvhul. Pludselig kunne jeg både høre og mærke, at han begyndte at presse. Han røvhul åbnede sig langsomt, og jeg kunne få tungen længere op i ham. På tungespidsen kunne jeg mærke, at der var noget på vej. Det kom nærmere og nærmere. Han var godt på vej til at skide. Han løftede røven lidt op, så jeg kunne se hans røvhul åbne sig helt. En stor, fed lort var på vej ud. Det var frækt at se den dejlige, faste lort glide ud af røven på ham. Jeg åbnede munden og satte læberne omkring lorten. Jeg slikkede på den, som om det var en pik, og lod den glide ind i munden. Lars satte sig ned og tværede sin røv rundt i fjæset på mig, mens han sked færdig, og der lå jeg med kæften fuld af lort.

”Nu skal det her være fuldendt,” tænkte jeg og begyndte at æde den. Det hang fast i ganen. ”Fuck, hvor er du pervers,” sagde Lars, og mens han så på mig, smilte vi til hinanden. Jeg fik løsnet det med tungen og åd det hele. Vi kom virkelig hinanden ved Lars og jeg.

Jeg har det sådan, at hvis jeg virkelig holder af en fyr, så er der ikke noget ved ham, der kan være ulækkert. For hvis jeg syntes det, ville det være fordi, jeg ikke holdt nok af ham.

Da jeg havde slikket mig om munden, lagde vi os ved siden af hinanden og kyssede, mens vi spillede pik, indtil vi spermede ud over hinanden.

Det var den fedeste og vildeste oplevelse, vi nogensinde havde haft sammen. Det blev vi hurtigt enige om. Vi havde godt nok være nogle grisebasser før, men den her dag var det virkelig det største og dejligste svineri. Ude på badeværelset stillede Lars sig bagved mig og sagde: ”prøv at se dig selv i spejlet.” Jeg var smurt ind i lort i hele hovedet. Vi fangede hinandens øjne og grinede