Mandagsmødet

Det var til et af ufatteligt mange mandagsmøder, dengang de blev holdt i Folkets Hus på Stengade, nogle få måneder efter rydningen af Ungdomshuset. Vi var vel 50 mennesker og sad midt i en lang diskussion. Basisdemokrati og konsensus er godt, men langsomt. Efter mere end to en halv times møde begyndte kedsomheden at melde sig. Jeg kunne se på dig, at du havde det på samme måde. Du grinede lydløst til mig gennem rummet, og din tandbøjle glimtede i lyset fra gadelampen. For helvede, drenge med togskinner gør mig vild!

folkets hus

Ikke mange minutter senere mødtes vi tilsyneladende tilfældigt i den lille gang foran toilettet. Du var på vej ud fra toilettet, og jeg var på vej ind. Uden et ord gik du med ind på toilettet igen. Der var dårligt plads til to derinde, men vi stod tæt. Du lagde dine hænder omkring mit hoved og hev blidt i mine dreads, så mit hoved faldt bagover, og min mund åbnedes. Jeg lukkede øjnene. Jeg kunne mærke din tandbøjle mod mine læber, da du kyssede mig. Og der var den der første sitren, den der forventning, når læberne mødes første gang, og man ved, det kun er starten. Jeg lagde armene omkring dig og klemte dig helt hårdt ind mod min krop. Jeg kunne mærke din pik hårdt mod mit lår. Min tunge ramte dig på halsen, kinderne og i øret. Din vejrtrækning blev tung og langsom. Mine hænder famlede sig ind under din bluse, og jeg kildede dine brystvorter.

Jeg kom til at tænke på den gang oppe på efterskolen, hvor jeg havde overtalt præsten fra den nærliggende kirke til at låne mig nøglen til kirken, og jeg tog Tommy Trix med derop. Tommy havde bittesmå brystvorter. Vi havde en flaske vodka i tasken og en ghettoblaster og en cd med Smells Like Children med Marilyn Manson. Det var dengang. Da vi var blevet fulde, kravlede Tommy Trix op på alteret og tændte de store, hvide lys, og da han kom ned, lå jeg foran alteret, og han lagde sig ind til mig, og vi havde sex dér foran Gud, og Tommy var så glat og blød og duftede af appelsin.

Du hev min hættetrøje af og tog din egen af. Du havde tusind halskæder og alt muligt skrammel hængende om halsen. Trinvis, centimeter efter centimeter, slikkede jeg mig ned ad din mave, og så op til brystvorterne igen og bed i dem, så du næsten ikke kunne lade være med at skrige, og hele mandagsmødet ville høre dig. Jeg greb begge dine håndled og løftede dine arme op i luften bag dig og slikkede dine armhuler i lange, våde striber. Jeg kunne smage din salt og elskede duften af din forårssved. Jeg fortsatte hele vejen op ad din arm og ud i hånden og fingrene ind i munden, en efter en, med din tunge i mit øre. Helt inde i øret.

Struensegade

Jeg åbnede dine bukser, vi grinede af den høje lyd, da patronbæltet og nittebæltet faldt ned på gulvet. Din pik stod direkte ud i luften under dine ternede boxershorts og fik mig til at tænke på Pinnocios næse, der bare voksede og voksede. Jeg hev dem ned og sprang over et åndedræt af begejstring over synet af din stive, nøgne pik lige foran mine øjne, og jeg stak hele mit ansigt ind i dit skridt, ind under nosserne og stak min tunge op mod dit mellemkød og slikkede dig, så der løb spyt ned ad dine ben. Gemte hele mit ansigt i dig og kunne lugte din dejlige lugt af dreng. Du lagde hænderne på mit hoved og pressede mit ansigt helt ind, helt tæt. Jeg trak mig lidt tilbage og slugte så i en mundfuld din pik og lod den glide ind og ud af min mund som et stempel. Jeg smagte den salte smag af en enkelt helt klar og gennemsigtig dråbe. Du kvalte en stønnen, og det mindede mig om dengang Lasse Løgn boede hjemme hos sin mor i Århus V, og jeg besøgte ham der. Han bildte sig ind, han var hetero, men han kunne ikke holde fingrene fra mit kærlighedshul. Han delte værelse med sin mor dengang, fordi de var megafattige, og hun lå i den anden ende af rummet og sov, og Lasse blev nødt til at proppe sine underbukser ind i munden på mig, for at jeg ikke skulle vække hende, og hun skulle se sin søn med pikken oppe i røven på mig.

Le Slip

Jeg vendte dig rundt og tog din bukser helt af, så jeg kunne sprede dine ben. Jeg sad på gulvet, og din ene fod var på toiletkummen. Jeg kunne se en tatovering på dit ben, som jeg aldrig havde lagt mærke til før. ”The only good cop is a dead cop,” stod der. Og der var et billede af en udslået butterflykniv. Jeg slikkede dig op af inderlårene, mens jeg holdt fast i din pik med den ene hånd og dine nosser i den anden. Bare holdt fast. Jeg hev dig tættere ind mod mig og slikkede mig i cirklende bevægelser gradvist indover dine smukke balder, henover de små hår, og ind mod stjernen. Jeg pressede igen mit ansigt helt op i dit mellemkød, mens jeg strammede grebet om din pik. Jeg stak tungen ud og slikkede i lange, tunge strøg hele vejen fra dine nosser, henover dit mellemkød, op i røven, henover din stjerne, lidt ind, og op ad ryggen, igen og igen og igen; langsomme, træge slik, der efterlod spor af spyt. Og jeg hørte dig klynke og hørte din vejrtrækning blive som en lastbil.

Det mindede mig om dengang, jeg sov på Amager Strand (før de byggede den nye strandpark) med Jimmy Fart og Rune Rask (ikke ham fra Suspekt, en anden Rune Rask), og vi lavede futtoget, og Jimmy Fart var i midten. Han lød som en fisk, og det lagde Rune og jeg mærke til på præcis samme tidspunkt, og vi brød fuldstændigt sammen af grin. Det var det sjoveste i verden. Det var som at cykle, da jeg lå der bagved Jimmy, og foran Jimmy lå Rune, og Jimmy sagde som en fisk. Jeg glemmer det aldrig.

Jeg havde tungen så langt oppe i dit hul, som jeg kunne. Du trykkede din røv hårdt mod mit ansigt, og jeg havde hovedet op mod muren, så jeg kunne dårligt trække vejret. Du kørte din røv rundt i mit ansigt, og savlen løb ned ad benene på dig. Dine hænder holdt mit hoved fast og dækkede for mine ører. Du var så grådig og liderlig. Og jeg kunne ikke få nok af det hul. Jeg kunne ligge og slikke dig i røven hele dagen, hvis det skulle være. På det tidspunkt var der ikke meget selvkontrol tilbage i dig, og de må have tænkt deres på mandagsmødet, da de hørte dig råbe. Jeg spillede pik på dig imens, og pludselig vendte du dig rundt og stak din pik ind i munden på mig. Jeg havde stadig hovedet mod muren, og du kneppede mig i munden, mens jeg gav dig finger, to fingre. Jeg var ved at blive kvalt, og jeg elskede det. Og så med et sprøjtede du. Inde i min mund, og det smagte vidunderligt; vidunderlige, søde sperm, søde dreng, fantastiske kramper og rystelser. Du sagde en gurglende lyd som Chewbakka fra Star Wars.

Getting ready to sleep

Det mindede om dengang, jeg skulle ud og rejse i en måned, og jeg var kærester med Danny Bid. Han kørte mig ud til motorvejen på sin knallert, så jeg kunne blaffe derfra. Han havde den flotteste, røde knallert, og jeg sad bagpå, hver gang vi skulle nogen steder hen. Vi kørte altid uden styrthjelm, bukser med hul på knæet, ring i øret. En dag blev vi stoppet af panserne, men Danny forklarede dem, at han jo blev nødt til at køre damen i skole, ikke? Panserne lod os slippe med en advarsel. Det var helt fantastisk. Men den dag ude ved motorvejen vidste vi, at vi ville savne hinanden, mens jeg var væk. Der ville være andre imens, det er klart, for os begge to, det er klart, og vi glædede os til at fortælle hinanden om det, når vi skulle ses igen. Vi var ikke nede med monogami, Danny og jeg. Men Danny Bid var alligevel noget specielt for mig, og jeg var noget særligt for ham. Så vi lagde os i græsset under Sjællandsbroen, lige der hvor motorvejen starter, og suttede pik på hinanden. Vi slugte begge to det hele, og Danny sagde, det var vores forråd. At vi var ligesom små egern, der samlede forråd til vinteren, så vi ikke ville savne hinanden så meget.

Jeg rejste mig op og vendte dig rundt igen, så du stod med ryggen mod mig. Jeg havde munden fuld af dit sperm. Du bukkede dig forover, og så spyttede jeg sæden ud mellem dine balder, så den løb ned i dit hul. Jeg stoppede spermen ind i dig med en finger. Jeg knappede mine bukser op og lod dem falde ned til jorden, fandt et kondom i din bæltetaske, smilede over det gamle patch med URO. ”Kærlighed gir styrke, kærlighed gør fri - hvem som vi vil elske, det bestemmer vi,” hviskede jeg ind i dit øre, mens jeg stod bøjet henover dig. Jeg rullede kondomet på min pik, og den var helt, helt glad nu. Du satte din ene fod op i vindueskarmen. Udenfor vinduet lagde en mor sin baby til at sove i en barnevogn. Inde på mandagsmødet brød alle ud i latter af en joke, som vi ikke kunne høre. Og så skreg du af glæde, da jeg trængte ind i dig. Babyen vågnede, moren sukkede og tog den med ind igen. Mandagsmødet grinede igen. Og vi drønede. Først langsomt og sejt, helt ud - helt ind -stilen. Jeg lænede mig forover, så vores kroppe var helt tætte, og jeg kunne mærke hver lille millimeter af din ophidselse og skælven. Jeg tog fat i dine skuldre nedefra og indefra, så jeg kunne holde dig fast og trænge dybt, dybt ind i dig.

Dusty

Og det mindede mig om første gang. Den første, fine gang, og han var fra USA og brun og fin og med et kæmpe modermærke på brystet og flyveører og et fantastisk ansigtsudtryk, når han kom. Han var forsigtig og betænksom, og da han var kommet helt ind i mig, og det ikke gjorde ondt mere, trak han mit øre hen til sin mund og hviskede, ”i’m inside you, baby, i’m inside you, now!” Og jeg fik gåsehud over hele kroppen, helt ud på tæerne.

Jeg trak din mund hen til min og kyssede dig, kyssede dit øre og din hals og holdt fast i dine brystvorter, dine inderlår, din hals og din mave. Så rejste jeg mig op og tog fat om dine hofter, hurtigere nu, som en sommerdag, hvor alt er stille og solen skinner tungt og længe, og man sidder i det kølige græs med myrerne omkring sig og tusindfryd og med en is og en sodavand og med venner, og langt væk kan vi høre skibe og måger, og så pludselig, ud af det blå, og vi når ikke engang at se den komme, brager en boret knallert ned af vejen med ligeså meget lyd som et helt jetfly, og det giver et ryk i alle, og jeg åbner munden og siger en lyd som en due, mens jeg sprøjter fire eller fem hvide, krøllede tråde ud i kondomet inden i dig. Inden i din spændte og svedige krop. Du griner med en luftig latter, og jeg kan heller ikke lade være med at grine lidt. Jeg læner mig fremover og kysser dig. Jeg glider ud af dig, da du vender dig om og trækker mig helt tæt ind til dig og kysser mig dybt og længe, og jeg igen kan mærke dine togskinner. Jeg er forpustet og træt, og med et går det op for os, hvor lille rummet er. Her er fugtigt og varmt. Der løber små dråber ned af vinduesruderne, og her dufter af sex. Vi tager vores tøj på og går ind på mandagsmødet igen. Folk fniser. Det er ok. Livet er ok.