sidebar1 Content

The background color on this div will only show for the length of the content. If you'd like a dividing line instead, place a border on the right side of the #mainContent div if the #mainContent div will always contain more content than the #sidebar1 div.

Donec eu mi sed turpis feugiat feugiat. Integer turpis arcu, pellentesque eget, cursus et, fermentum ut, sapien. Fusce metus mi, eleifend sollicitudin, molestie id, varius et, nibh. Donec nec libero.

Noter til "Træt af pis"

Note 1: Vi har i dette zine valgt udelukkende at beskæftige os med vold mod bøsser (eller folk som bliver overfaldet, fordi angriberen ser dem som bøsser) og ikke vold mod kvinder, fordi det på en måde er et helt andet emne og under alle omstændigheder ville blive alt for omfattende. Desuden er der i forvejen langt flere progressive tekster om vold mod kvinder end vold mod bøsser, selvom det også er et langt underprioriteret emne. I Queer Jihads distro kan du finde masser af zines om vold mod kvinder, feminisme, anti-sexisme osv.

girl jihad

Queer Jihad elsker, når det er kvinder, der vinder.

Note 2: I Danmark er det lovligt at forsvare sig selv, men loven er temmelig kompliceret. Man må kun bruge den absolut mest nødvendige mængde vold og aldrig mere vold, end angriberen bruger. Du må fx ikke forsvare dig med en flaske mod en, der angriber dig uden våben. I en retssag vil det være op til dommeren at vurdere, om man har brugt for meget vold til at forsvare sig selv med. Ofte vil det i realiteten være sådan, at hvis man ikke kan bevise, hvem der startede et slagsmål, bliver den, der vinder, skurken. Derfor er det en god ide at råbe rigtigt højt (fx hjælp eller jeg vil ikke slås, lad mig være), hvis du bliver angrebet, så folk kigger og du vil have vidner på at du ikke startede, selvom du ender med at nakke personen. Det har desuden en afskrækkende effekt på mange voldsmænd, hvis offeret råber og skriger og tiltrækker sig opmærksomhed. Men alle har ret til at forsvare sig selv og de fleste slagsmål kommer alligevel ikke for retten.

Note 3: Det er ikke flovt, kikset eller kujonagtigt, hvis man ikke slår igen, eller hvis man nægter at være bøsse, når man bliver truet. Det er en naturlig, kløgtig og logisk reaktion, at man prøver at redde sig selv. Vi har ikke brug for flere martyrer eller dumdristige helte, så hvis du er bange, så vær bange og reager i forhold til det. Og som Bob Marley synger: He who fight and run away, live to fight another day. Det er et spørgsmål om at vælge sine kampe og om at vurdere, hvor stort potentialet er i en situation for at mindske homofobi. Hvis du står alene overfor 10 fuckhoveder, der bare leder efter en undskyldning for at tæve dig, er der ikke nogen grund til stolt at stå ved din homoseksualitet. Du vil skamme dig over at have forløjet din seksualitet bagefter, men du vil have dine tænder i behold og gaybasherne er nogle fjolser uanset, hvordan situationen ender. Dagen efter møder du måske en af dem alene, når han ikke er oppe at køre på speed og gruppepres, og du kan fortælle ham, at du er svans, og han er en nar, og så er sandsynligheden større for, at han vil tænke over det. Man kan gå til folk, som man ser som potentielle gaybashere, eller folk som man ved har tævet bøsser, i en situation, hvor de ikke er så farlige og hvor det er en selv, der tager initiativet og diskutere det med dem. Fx kan man gå hen til en homofobisk idiot i sin klasse i frikvarteret og konfrontere ham og blive den seje queer, der ikke finder sig i noget, mens han bliver den forvirrede klovn, som bliver taget på sengen. Eller gå hen til en sej gangsterrapper lige før hans koncert og diskutere homofobi i hip hop osv.

marley is totally fucking gay!!!! Som Bob Marley synger: He who fight and run away, live to fight another day.