Nogle reaktioner i pressen på "Træt af pis"

Da TRÆT AF PIS kom på gaden, skrev alle aviserne om os. Mange ringede og ville lave interviews. Ingen af dem havde læst zinet. De havde bare læst om det på modkraft.dk. Bortset fra Go aften Danmark. De sendte en taxa hen til vores kollektiv og ringede og sagde, vi skulle lægge et zine i taxaen. Så kørte taxaen hen til studiet, så de kunne læse det. Men vi gad ikke i fjernsynet, så det var spild af skatteydernes penge (som man siger). Ekstra Hadet ville også have et interviews med os, men vi gider ikke snakke med dem, før de stopper med at have en side9-pige, fordi vi hader, at kvinders kroppe bliver gjort til genstande. De skrev en fin artikel alligevel, hvor de huggede 2/3 af artiklen fra andre aviser, som vi havde snakket med og selv fandt på resten. Det var meget sjovt, da de fandt på, at vi havde sagt, at man kunne forsvare sig med stiletter, håndtasker og læbestifter. De lavede endda en afstemning, som vi vandt:

Er det OK, at foreningen Queer Jihad nu opfordrer bøsser til at forsvare sig med bælter og stiletter, hvis de bliver overfaldet?
                Ja  79%      Nej   21%

 

pink pistols
I USA, hvor våbenlovgivningen er mere liberal end her til lands, findes der særlige skydeklubber for homoseksuelle. Bl.a. "Pink Pistols" der ligesom Queer Jihad opfordrer de homoseksuelle til at forsvare sig mod overfald, med valgsproget: "Armed Gays Don't Get Bashed".
- Berlingske Tidende

PS. Det er ikke Queer Jihads valgsprog, men det er meget fedt fundet på alligevel.
PPS. Pink Pistols er en del af National Riffel Assosiation (haha, som om det er stavet rigtigt) og de er nogle rigtige sjollere, som man siger!
PPPS. Sex Pistols

http://modkraft.dk/spip.php?article7304&var_recherche=queer%20jihad

http://jp.dk/indland/kbh/article1288554.ece

http://go-dyn.tv2.dk/article.php/id-10705339:gruppe-homoseksuelle-b%C3%B8r-sl%C3%A5-igen.html

http://politiken.dk/kultur/article868475.ece

http://projektantifa.dk/baggrund/strategi-og-taktik/article/med-miniskort-og-bolleror-mod

http://www.bt.dk/nyheder/boesser-opfordres-til-piske-voldsmaend-med-baelter

http://community.dr.dk/default.ns?strItemID=forum&action=viewcontribution&intContributionID=1147366&orderby=1

http://www.berlingske.dk/danmark/homoseksuelle-opfordres-til-slaa-igen-0

http://ditcentrum.nordjyske.dk/forums/p/60039/105593.aspx