Sved

(Denne tekst er skrevet at en af Queer Jihads anonyme venner)
Jeg sidder på boyfriend.dk en aften og klikker ind på en profil af en fyr med brune øjne. På et af billederne viser han sin overkrop, samtidig med at han rækker den ene arm i vejret, så man kan se, den sorte hårdusk i hans armhule. Jeg tænker på hvor dejligt, han lugter under armene. Han er online.

Jeg kan se på hans lounges, at han også tænder på maskulint sved, pik som lugter af pik, fødder og sokker. Men han er noget yngre end mig, og jeg tænker, at han måske ikke gider sådan en som mig. Jeg er også hiv+, og der er jo en del bøsser, der har fordomme imod det. Men jeg tager chancen og skriver alligevel.

Et øjeblik efter svarer han. Han hedder Christian, og vi kommer til at snakke rigtig godt sammen.

Vi chatter næsten hver aften om alt muligt og selvfølgelig også om sex, og hvad vi kan lide. Vi tænder begge to på brugte underbukser. Helst hvide, så man kan se, når de bliver gule af pis foran og spermpletterne, når vi spiller pik i dem. Der må også gerne være bremsespor efter vores prutter, så man kan se, hvad vej de skal vende, når man tager dem på, griner vi. Vi bliver enige om at lave nogen frække underhylere og sende dem med posten, så vi kan gå i hinandens.

Det giver et ryk i mig, den dag jeg kommer hjem og ser, at posten har været der med brevet fra Christian. I kuverten ligger et par underbukser pakket fint ind i en frysepose. Men inden i ligger der sørme en anden lille plasticpose med et kondom, som han har spermet i. Fedt, tænker jeg! Jeg åbner poserne og går ind og lægger mig på sengen. Jeg binder knuden op på kondomet og hælder Christians sperm udover min pik og nosser og gnider det godt ind. Så vender jeg vrangen ud på kondomet, slikker det rent og tager hans underbukser på. Jeg ligger med dem om natten.

Næste morgen lugter min pik og nosser af hans sæd. Jeg vil ikke vaske mig, så jeg tager på arbejde med Christians sperm på mig og i hans underbukser. Det var så frækt at gå rundt på jobbet og være skjult seksuel og tænke, at mine kolleger skulle bare vide, hvad jeg har kørende. Jeg går rundt med en halvfed på hele dagen.

Da vi snakker sammen om aftenen, viser det sig, at Christian har nydt mine underbukser lige så meget.

En dag aftaler vi at mødes hos mig. Vi lover at tage de underbukser på, som vi har sendt til hinanden. To dage før spiller vi pik og smører spermen udover vores pikke og nosser, så vi begge to kan få os en ordentlig sniffer, når vi ses.

Mit hjerte banker helt vildt, da det ringer på døren. Jeg åbner, og der står Christian, den dejligste fyr med sine brune øjne og smiler til mig. Vi sætter os ind i stuen og drikker en kop kaffe, mens vi snakker. Men vi ender hurtigt inde i sengen.

Vi klæder hinanden af, indtil vi begge står i underbukser. Christian har mine på, og jeg hans. Vores lugte er blevet godt blandet efter, vi har gået og spillet pik i de underbukser, vi sendte til hinanden. Han lugter af sved. Fyres svedlugte er ret forskellige. Jeg har mine favoritlugte, og han har en af dem.

Christian løfter sine arme op, så jeg kan køre næsen rundt i hans armhuler. Jeg gør det samme for ham, så han også kan komme til at snuse og slikke mig under armene. Vores overkroppe er både varme og fugtige. Han lægger sig på knæ foran mig og beundrer de zebra-stribede underbukser, jeg har på. Vi bliver enige om, at nu er det hverken mine eller dine underbusker, men vores. Han kører næsen rundt i mit skridt, mens han lukker øjnene. Jeg kan se, hvordan han nyder det. Min pik bliver stiv. Lidt efter rejser han sig op. Så lægger jeg mig på knæ foran ham. Jeg kører næsen rundt i hans skridt og slikker uden på de beskidte underbusker. De lugter godt af pis og sperm. Hans pik er stiv. Jeg trækker underbukserne ned, så den svirper lige ud i ansigtet på mig. Han har de flotteste, slimede hængenosser. Forsigtigt trækker jeg forhuden tilbage, så hans pikhoved blotter sig.

Jeg mærker lugten af pik brede sig. Der sidder lidt nakkeost under forhuden. ”Jeg spillede pik i forgårs, som vi aftalte, og jeg har ikke været i bad siden,” fortæller Christian. Lugten af hans pik gør mig liderlig. Jeg tager den i munden og slikker. Endelig sammen med en fyr, der ved, hvad der er godt.

Vi hiver underbukserne af hinanden og lægger os i en 69’er med tunge og næse boret op i hinandens røvhuller. ”Dit røvhul smager rigtigt af røv,” siger jeg og smiler til ham. Så griner han. Lidt efter vender vi os om og begynder at tungekysse. Vi savler hinanden ned i kæften, så vores spyt blander sig med smagen af vores røvhuller.

Jeg havde taget den sorte dobbeltdildo frem og lagt den på sengen, inden Christian kom. Han kigger på den og spørger, om vi ikke skal lege med den. Jeg tager fat i den, mens han lægger sig på ryggen. Så kører jeg langsomt dildoen op i hans røvhul, mens han ligger og stønner. Da den er halvt oppe, smiler jeg til ham og siger: ”vi mødes på midten.” Så lægger jeg mig på ryggen og vi får styret den anden ende op til mit røvhul, og så begynder jeg at bevæge mig ind mod ham, indtil vi begge to ligger på ryggen, røv mod røv, med den samme dildo oppe.

Christian lægger benene op på mit bryst og kører sine fødder rundt i mit ansigt. Hans fødder er velplejede. Jeg er også selv omhyggelig med at pleje mine egne fødder. Han har sure tæer, og jeg stønner højlydt, da han kører dem rundt omkring min næse. Jeg elsker lugten af fødder. Det går lige i pikken på mig.

Jeg ved, at Christian også tænder på fødder, så jeg stikker mine sure tær op i hovedet på ham. Mens vi slikker løs og kører vores tunger ud og ind mellem tæerne på hinanden, begynder vi at spille vores pikke. Vi ligger og vrider os, og jeg kan mærke dildoen mellem os køre rundt i vores røvhuller, mens vi bliver høje af lugten fra hinandens fødder. Pludselig kan jeg mærke, at han er ved at komme. Jeg er også selv tæt på. ”Vi skal komme sammen,” siger jeg. ”Ja, vi skal,” svarer Christian. Jeg er klar til at sprøjte, men det lykkes mig at holde, til han giver efter. Og vores pikke sprøjter sperm udover os, så det løber ned over vores pikke og nosser og ned mellem ballerne på os. Vi fniser og bliver liggende lidt.